OVER ONS

   

het bedrijf voor al uw vragen en informatie op autogebied

Autobedrijf Strijker voelt zich al sinds 1979 thuis in Westerbork. Renault is onze specialisatie, maar we leveren u met evenveel plezier een ander merk auto. Onze werkplaats is daarom ook uitgerust voor het onderhoud van ieder automerk.

Vanaf 1 september 2014 is autobedrijf Strijker het eerste autobedrijf van Drenthe, die zich heeft aangesloten bij AUTOEXCELLENT. Strijker heeft flinke ambities en daar past de internationale formule AUTOEXCELLENT heel goed bij. Auto’s worden namelijk steeds technischer en complexer en daar moet een autobedrijf haar dienstverlening goed op aansluiten. Dat is de reden dat wij ervoor zorgen dat al onze monteurs continu goed bijgeschoold worden op het gebied van de allerlaatste technische ontwikkelingen. AUTOEXCELLENT biedt ons daarin professionele ondersteuning. Zo zijn wij altijd goed voorbereid op de toekomst als uw multimerken specialist. En dat merkt u in onze professionele dienstverlening en service.

Ons team bestaat uit goed opgeleide monteurs die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Met een goed ingerichte werkplaats met de modernste apparatuur kunnen zij u een professionele hulp bieden. Met ons verkoop team kunnen wij samen met u de juiste auto voor u vinden ook als wij dat merk of type niet in onze voorraad hebben.

Autofit Strijker, een modern, professioneel en klantgericht autobedrijf. Het team van Autobedrijf Strijker staat altijd voor u klaar.

apk

   

Weten wanneer het nodig is?

Meld uw voortuig aan zodat u altijd op tijd weet wanneer uw voertuig een algemene periodieke keuring moet ondergaan. Zo bent u er altijd op tijd bij! Aanmelden...

waar vindt u ons?

   

in het mooie Drenthe

Autobedrijf Strijker
De Noesten 6
9431 TC Westerbork

0593 332132 - ln.rekjirtsotua@ofni

Vinden...

Dit vinden onze klanten

   

wat vindt u?

  • Service: 9,2
  • Expertise: 9,1
  • Prijs kwaliteit: 8,8
Beoordeel ons...

WAAROM KIEZEN VOOR STRIJKER?

   

vakmanschap en deskundigheid...

Deskundig personeel, een goed geoutilleerde werkplaats. Uw auto is bij ons absoluut in goede handen.

Lees meer...

VIND DIRECT UW OCCASION

   

continue wisselende voorraad...

U vindt bij ons altijd een ruime voorraad jonge occasions met een lage kilometerstand in perfecte staat. Nu zoeken... Verzekeren...